Site Overlay

Boomimpress

Boomimpress

E-book ‘Getting Zoom-Ready in 15 minuten!’

Herken je dit?

De zoveelste online meeting deze week. Je zit je tijdens de meeting af te vragen wat die rommel achter je doet. Je zit naar de pukkel op je gezicht te kijken en raakt door die praatlustige collega soms volledig de draad van het verhaal kwijt. Je hebt je grijze joggingbroek al in 50 tinten grijs gedragen deze week.

Zoomen is in deze tijd noodzakelijk, maar ook vrij nieuw. Het werkende leven heeft zich verplaatst naar je woon- of slaapkamer.

Weet jij hoe je je het beste presenteert op Zoom of Skype? In dit e-book staan tips om jou binnen no-time een Zoom-expert te maken! Je bent je eigen visitekaartje, en ook al kennen je collega’s je goed – in een kantoortuin gelden andere regels dan de natuurwetten in de thuis-jungle.

We ‘Zoomen’ ons te pletter. Je wilt er gewoon normaal uitzien op zo’n zoom. Dat snap ik maar al te goed. Maar het vereist een nieuwe manier van profilering. De helft van je offline uitstraling valt weg bij video-conferences. Daarom heb ik dit e-bookje geschreven! Je kunt het voor €5.99 aanvragen op: https://www.boomimpress.nl/contact.