Site Overlay

Partners

Solutalks

Verwijzen naar dé online GGZ instelling van Nederland (zonder wachtlijsten)

We ontvangen meldingen van verwijzers dat door het COVID-19 virus intakes plannen bij reguliere GGZ instellingen een moeizaam proces is.

Graag wijzen we u op GGZ instelling Solutalks. Deze instelling heeft jarenlange ervaring met online specialistische GGZ behandelingen en heeft geen wachtlijsten. Denk hierbij aan behandelingen als angst, depressie, trauma en persoonlijkheidsstoornissen.

U kunt cliënten direct verwijzen via zorgdomein, verwijzers@solutalks.nl of faxen naar 085-0641735. Ook voor diagnostische vragen is de instelling direct te bereiken.

Meer informatie? Kijk op https://www.solutalks.nl/verwijzers

Boomimpress

E-book ‘Getting Zoom-Ready in 15 minuten!’

Herken je dit?

De zoveelste online meeting deze week. Je zit je tijdens de meeting af te vragen wat die rommel achter je doet. Je zit naar de pukkel op je gezicht te kijken en raakt door die praatlustige collega soms volledig de draad van het verhaal kwijt. Je hebt je grijze joggingbroek al in 50 tinten grijs gedragen deze week.

Zoomen is in deze tijd noodzakelijk, maar ook vrij nieuw. Het werkende leven heeft zich verplaatst naar je woon- of slaapkamer.

Weet jij hoe je je het beste presenteert op Zoom of Skype? In dit e-book staan tips om jou binnen no-time een Zoom-expert te maken! Je bent je eigen visitekaartje, en ook al kennen je collega’s je goed – in een kantoortuin gelden andere regels dan de natuurwetten in de thuis-jungle.

We 'Zoomen' ons te pletter. Je wilt er gewoon normaal uitzien op zo'n zoom. Dat snap ik maar al te goed. Maar het vereist een nieuwe manier van profilering. De helft van je offline uitstraling valt weg bij video-conferences. Daarom heb ik dit e-bookje geschreven! Je kunt het voor €5.99 aanvragen op: https://www.boomimpress.nl/contact.