Site Overlay

E-health

Ehealth specialists

Van Der Boom Online helpt zorgprofessionals de transitie te maken van offline naar online behandelen. Dit doen we door online trainingen en cursussen aan te bieden, welke zowel individueel als in groepsverband gevolgd kunnen worden.

Door covid-19 is de vraag hiernaar enorm gegroeid. Om deze transitie kracht bij te zetten, en zoveel en zo snel mogelijk zorgprofessionals hierbij te helpen omschakelen, heeft Bram van der Boom samen met Bart Vemer en Tim Wind de Ehealth specialists opgericht. Middels deze samenwerking bieden wij gratis webinars, meerdere reeksen verdiepende masterclasses en spoedcursussen aan.
Hiervoor werken we tevens samen met een verscheidenheid aan therapeuten en andere gerenommeerde e-health professionals. Dit heeft ervoor gezorgd dat we sinds maart dit jaar al voor meer dan 15000 zorgprofessionals webinars en spoedcursussen hebben verzorgd. Kijk voor meer informatie en alle details over wat wij doen op www.ehealthspecialists.com.

Groepstherapie

Van Der Boom Online gelooft in de kracht van genezen en groeien in groepsverband. Om deze reden zijn we bezig met het opzetten van een platform voor online groepstherapie, met daarbij speciale focus op supportgroepen. Dit platform zal binnenkort worden gelanceerd. Ook verzorgen we de cursus online groepstherapie voor organisaties.

E-book en videocursus

Binnenkort publiceren we het e-book ‘handleiding online behandelen’; een praktische handleiding voor zorgprofessionals binnen de ggz die de nodige tools geeft om online te kunnen behandelen.

Offerte op maat voor organisaties

Wilt u Bram van der Boom boeken als spreker voor een lezing of presentatie? Of bent u werkzaam in een ziekenhuis, GGZ-instelling of bedrijf en wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie over tarieven en beschikbaarheid.

Houd voor alle ontwikkelingen en updates deze website in de gaten!